God is dancing in the space between us

God is dancing in the space between us; I think that’s why love can grow, even from million miles away. (Canting Candrakirana)

Advertisements
Tagged , ,

4 thoughts on “God is dancing in the space between us

  1. Introverto says:

    so…so…so…truueeeee… hows life cung?

  2. Hai neeeekkkk…
    Ya hidup begitulah, kayak berlayar aja LOL

    Gue udah mulai jarang update blog.
    Sibyuukk.. Begitu di rumah, bawaannya langsung leyeh2 bodoh. Ahahaha.

    How’s life neik?

    Kita kapan2 ketemuan n ngobrol lagi yuksss

  3. iin says:

    yukk ke menteng -cikini- sabang lagi apah??

    eh eh tp bahas post lo yg ini, gw pny sedikit cerita, yg bikin gw percaya bahwa : God is dancing in the space between us.. hahahha. hmm semacam serendipity gt
    nanti lah aku ceritakan *dan minta opinimu* as usual

  4. bowleeeehhh…. 😀

    kabar2i aja kapan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: